duminică, 20 septembrie 2009

Google Fast Flip - rasfoim presa online

Google dezvolta un produs numit Google Fast Flip ce va usura browsingul prin principalele stiri si articole ale zilei. Prin Fast Flip, Google incearca sa aduca si in online placerea de a rasfoi ziare si reviste.
Fast Flip este online pe site-ul Google Labs, fiind intr-un stadiu incipient al dezvoltarii. Drept urmare este posibil ca versiunea finala a produsului sa fie complet diferita de ceea ce puteti vedea pe aceasta pagina.
Practic Fast Flip va permite cititorilor sa "rasfoiasca" mai multe pagini cu stiri si articole ale unor publicatii importante din SUA (partenere Google) printre care The New York Times, Washington Post, Newsweek si alte 36 de publicatii.
Prima pagina a Fast Flip este impartita in mai multe sectiuni, fiecare cu sub-categorii. Navigarea se face foarte usor si intuitiv, insa, poate ar fi fost utila si o optiune prin care sa poti face un zoom temporar pe unul dintre articole. Momentan, pe rezolutii de 1024 sau 1280 doar titlurile sunt lizibile nu si textul. Pentru a citi si textul trebuie sa dai click pe articol urmand ca intr-o noua pagina sa poti citi tot textul. Din pacate, daca textul este mai lung de o pagina, va trebui sa citesti restul textului pe site-ul originar.
Fast Flip poate fi utilizat si de pe telefoanele mobile, fiind optimizat pentru acestea.
vezi: fastflip
Sursa: IDG News Service

Niciun comentariu: